PALVELUMME

Talokauppias LKV on asiakaslähtöinen yritys missä asiat hoituvat ns. yhden luukun periaatteella. Meiltä saat luotettavan ja läpinäkyvän palvelun asumisen eri vaiheisiin.

Meillä tehdään ilolla töitä asiakkaiden tarpeiden eteen! 

Kaupanvahvistaja

Kiinteistökaupan kaupanvahvistajan palvelut

Kun olet ostamassa rakennusta omalla tontilla tai pelkkää tonttia eli hankit kiinteistön voit ostaa meiltä kaupanvahvistajan palvelut. Toimimme maanmittauslaitoksen valtuuttamana. 


Tiina Bergqvist
maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja
tunnus: 402000/337 

Asunnon ostajan palvelut

Osaavana apuna 

Kun olet hankkimassa uutta kotia, meiltä saat palveluita näihin suuriin päätöksiin. Voit myös tehdä kanssamme ostotoimeksiannon - niin etsimme sellaisen kodin kuin juuri Sinulle on sopiva. Näin voimme tarjota myös sellaisia asuntoja, jotka eivät muuten välttämättä tulisi lainkaan myyntiin etkä maksa ylihintaa kilpailutilanteessa, koska kyseinen kohde on tarjolla vain Sinulle. Laskutuksemme perustuu tehtyyn työhön ja laskutamme vain silloin jos pystymme tarjoamaan haluamasi.


Kodin remontit

Kauttamme kaikki kodin remontit

Meidän kauttamme saat kaikki kodin pienet ja isot remontit onnistuneesti. Verkostostamme löytyy hyvät ja laadukkaat hankintakanavat, suunnittelijat sekä LVIS-alan että rakentamisen ammattilaiset. Eli kauttamme saat kotisi  ehostamisen kokonaispalvelun! Voit vaikka lomailla, kun me teemme kodistasi entistä viihtyisämmän.