TIETOA MEISTÄ

Olemme paikallinen osaaja kiinteistöbisneksessä. Meillä on 15 vuoden aikana kehittynyt hyvät verkostot ja pystymme tarjoamaan laajan paketin osaajia lisäksemme, kun Sinulla on haaveita tai haasteita asumisen kanssa.

Meillä on yrityksessämme korkea moraali tehdä työtä ja arvommekin liittyvät niihin.

LUOTTAMUS
Meidän tärkein arvomme on luottamus, koska yrityksemme toimii luottamusbisneksessä. Käsittelemme aina asiakkaiden asioita luottamuksella ja huolellisesti.

AMMATTITAITO
Yrityksemme kehittää osaamistaan systemaattisesti, koska alan vaatimukset kovenevat koko ajan. Pelkkä alan kokemus ei takaa ammattiosaamisen olevan tämän päivän vaatimustasolla. Yrityksemme noudattaa myös Hyvän välitystavan ohjetta - mikä on luotu täydentämään alaa ohjaavia lakeja. Talokauppias LKV on myös SKVL:n jäsenyritys.

PERHE
Perheyrityksenä meille erityisen tärkeässä roolissa on perhearvot. Meidän erityinen vahvuus on ollut aina tehdä työtä yhdessä. 


YRITYKSEN IDEOLOGIA

Autamme asiakkaitamme tavoittamaan paremman asumisen polun. 

Yleensä kun ihmisten elämäntilanteessa tapahtuu muutoksia, silloin myös ehkä alitajuntaisestikin mietitään asumista ja sen mahdollisia muutostarpeita.

Me olemme mukana näissä elämäntilanteiden muutoksissa! Näemme asiakkaiden kokonaistarpeen niissä tilanteissa ja konsultoimme siitä mikä olisi paras valinta asumisen polulla. Osaamisemme auttaa asiakasta siinä miten kodinvaihtaminen tai remontointi pitäisi toteuttaa, että se toimisi juuri Sinun tarpeessa parhaiten.

Kysy rohkeasti meitä avuksi asumisen polulla! 


Henkilöt


Pasi

vastaa kehityshankkeista ja toimii yrityksen vastaavana hoitajana. Kiinteistönvälittäjän ammattinimike LKV vuodesta 2014. 

Pasi Bergqvist
Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, insinööri AMK
pasi@talokauppias.fiTiina

on rautainen kiinteistönvälitysalan ammattilainen. Elää onnistumisista ja nauttii todella asiakaspalvelutyöstä. Omaa hyvän lakiosaamisen mistä on paljon apua välitystyössä. On myös maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja. Kiinteistönvälittäjän ammattinimike jo vuodesta 2011.

Tiina Bergqvist
Toimitusjohtaja, yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, kaupanvahvistaja
040 120 5001
tiina@talokauppias.fi