Asiakaspalautteet

Katriina Lyttinen

Asunnon myyjänä ja ostajana

"Asuntokaupat sekä mökkikaupat ja uuden asunnon osto sujuneet erittäin mallikkaasti.
Tiina on asiantunteva, perehtynyt kohteeseen ja piti toimeksiantajan hyvin ajan tasalla. Voin lämpimästi suositella!! "

Juha Taalikka

Myyjänä ja ostajana Ylöjärveltä

"Ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä välittäjä, joka varmasti osaa asiansa ja hoitaa hommansa. Aina tavoitettavissa, osaa vastata lähestulkoon mihin kysymykseen tahansa suorilta ja etsii vastauksen jos ei heti tiedä. Ymmärtää aidosti asiakkaan tarpeet. Toiminta on ennen kaikkea ihmislähtöistä ja lämminhenkistä ja sen huomaa heti Tiinan kanssa asioidessaan.

Olen ollut myymässä ja ostamassa Tiinan välityksellä ja voin vain toistaa ylisanoja Tiinaa kuvaillessani. Rentoa, mutta 100% tavoitteisiin johtavaa, tarkkaan harkittua toimintaa. Kiitos Tiina vielä."

Johannes

Omakotitalon myyjä Tampereelta

"Kun meillä tuli talonmyynti eteen, niin kysyin ystävältäni suosituksia välittäjästä. Hän suositteli Tiinaa.

Käytettiin paria muutakin välittäjää arvioimassa taloamme, mutta Tiina tuntui meille sopivimmalta.

Tehtiin välityssopimus. Tiina hoiti talon myyntiä erittäin aktiivisesti ja laittoi talon eri myyntikanaville sovittuun aikaan.

Ostaja talolle löytyikin yllättävän pian ja saimme kaupat tehtyä.

Voin suositella! "

Kari ja Teija Silfverberg

Ostajina ja myyjinä Tampereelta

"Tiina Bergqvist on hoitanut meille jo kolme asuntokauppaa: yhden oston ja kaksi myyntiä. Tämäkin jo kertoo jotakin. Palvelu on ollut ammattimaista ja tehokasta. Asunnot myytiin nopeasti tehokkaasta ammattimaisesta palvelusta johtuen. Mielestämme saimme asunnoista myös odotuksen mukaisen hinnan. Mikä oli myös miellyttävää, että meitä pidettiin tasaisesti ajan tasalla. Ei siis tarvinnut soitella perään.

Voimme lämpimästi suositella kyseistä kiinteistövälittäjää. Itse aioimme myös jatkossa käyttää Tiinan kiinteistönvälitystä."